سرفصل های این دوره شامل مروری بر نرم افزار DIgSILENT، مروری بر DSL، حفاظت با فیوز، تعریف منحنی آسیب تجهیزات در محیط TCC، حفاظت اضافه جریان در بخش فشار ضعیف، حفاظت جریان زیاد (Over Current) ، مدل سازی ترانسفورماتورهای اندازه گیری، حفاظت دیستانس، حفاظت دیفرانسیل، استفاده از برنامه نویسی DPL در مباحث حفاظت می باشد.
دوره برگزار شده
نفر آموزش دیده
ساعات برگزار شده
دانشجویان برق در کلیه گرایش ها، مهندسان برق شاغل در شرکت های مشاور و پیمانکار، گروه های تست، راه اندازی، بهره برداری، تعمیرات و نگهداری، کارشناسان شرکت های زیر مجموعه وزرات نیرو مانند توانیر، شرکت های برق منطقه ای، شرکت های توزیع نیروی برق و …، کارشناسان شاغل در صنایع مختلف مانند پالایشگاه، پتروشیمی، سیمان، صنایع ذوب فلز، معادن و …
آشنایی با ساختار، تجهیزات و بخش های مختلف شبکه های تولید، انتقال و توزیع برق و همچنین پلنت ها و تاسیسات صنعتی، توانایی در مدل سازی شبکه و انجام مطالعات پخش بار، اتصال کوتاه، کاهش شبکه، آنالیز مدال و تحلیل مقادیر ویژه سیستم، موتور استارتینگ، مطالعات هارمونیکی، تحلیل حالت های گذرای الکترومکانیکی و الکترومغناطیسی، حفاظت و هماهنگی حفاظتی، مدل سازی سیستم های کنترلی شبکه قدرت با استفاده از زبان شبیه سازی DSL، پخش بار بهینه، سایزینگ کابل، قابلیت اطمینان، خازن گذاری بهینه، برنامه نویسی به زبان های DPL و Python
۱- معرفی DSL و کاربردهای آن
۲- معرفی مفاهیم Frame و Block
۳- بررسی Frame یک رله نمونه و معرفی بلوک های تشکیل دهندۀ آن
۱- معرفی فیوز به عنوان یک تجهیز حفاظتی و بررسی مشخصه زمان جریان فیوز شامل MMT و MCT
۲- نحوه انتخاب فیوز برای حفاظت موتور، ترانسفورماتور، بانک خازنی و فیدر
۳- روش هماهنگی فیوزهای الکتریکی
۴- نحوۀ تعریف مشخصه یک فیوز در محیط نرم افزار بر اساس کاتالوگ فیوز
۵- نحوۀ اضافه کردن فیوز به دیاگرام تک خطی
۶- تست عملکرد فیوز به ازای بروز اتصال کوتاه در شبکه
۱- منحنی آسیب ترانسفورماتور مطابق با استانداردهای مرتبط
۲- منحنی آسیب کابل ها یا هادی ها
۳- منحنی استارت موتورها
۱- معرفی انواع کلیدهای فشارضعیف شامل MCB، MPCB، MCCB و ACB و شرح انواع واحدهای حفاظتی آن ها شامل Thermal Magnetic و Solid State
۲- بررسی نحوۀ مدل سازی واحدهای حفاظتی کلیدهای فشار ضعیف مانند MCB، MPCB، MCCB و ACB در محیط نرم افزار از طریق حل مثال از کلیدهای Thermal Magnetic و Solid State
۳- ایجاد هماهنگی حفاظتی در بخش فشار ضعیف شبکه
۱- معرفی فانکشن های جریانی (۵۰,۵۱,۵۰N,51N) و یا DMT، IDMT
۲- بررسی منحنی مشخصه های NI، LI، VI، EXI و معیار انتخاب آن ها
۳- تعیین مقادیر پیک آپ فانکشن های (۵۰,۵۱,۵۰N,51N)
۴- محاسبۀ TMS به صورت دستی
۵- روش های هماهنگی حفاظتی Time & Current Grading
۶- مدل سازی CT و رله در محیط نرم افزار و ورود پارامترهای آن ها
۷- اعمال تنظیمات به رله و ترسیم دیاگرام TCC
۸- ایجاد هماهنگی حفاظتی بین رله های جریان زیاد فازی و ارت فالت
۱- معرفی ترانسفورماتور اندازه گیری جریان (CT) و نحوه مدل سازی آن در محیط نرم افزار در مطالعات RMS و EMT
۲- سایزینگ ترانسفورماتور جریان
۳- بررسی اشباع CT در صورت بروز خطای اتصال کوتاه و مشاهده شکل موج های اولیه و ثانویه CT در زمان اشباع
۴- معرفی ترانسفورماتورهای اندازه گیری ولتاژ PT و CVT و بررسی نحوۀ مدل سازی آن ها در حالت گذرا
۱- معرفی حفاظت دیستانس و نواحی حفاظتی آن
۲- معرفی انواع منحنی های رله های دیستانس و بررسی کاربرد هریک
۳- نحوۀ تنظیم نواحی حفاظتی مختلف رله دیستانس بر اساس نظام نامه حفاظت شبکه برق ایران
۴- بررسی مفهوم load encroachment و نحوۀ پیاده سازی آن در محیط نرم افزار DIgSILENT Powerfactory
۵- بررسی مفهوم Power Swing و نحوۀ پیاده سازی آن در محیط نرم افزار DIgSILENT Powerfactory
۶- بررسی مفهوم اضافه برد و کاهش برد در رله دیستانس
۷- بررسی نحوه ترسیم منحنی R-X رله دیستانس در محیط نرم افزار DIgSILENT Powerfactory
۸- بررسی نحوه ترسیم منحنی زمان فاصله رله دیستانس در محیط نرم افزار DIgSILENT Powerfactory
۹- بررسی نحوه محاسبه زمان تریپ در حفاظت دیستانس
۱۰- بررسی ابزار هماهنگی نرم افزار جهت ایجاد هماهنگی حفاظتی بین رله های دیستانس
۱- معرفی حفاظت دیفرانسیل
۲- بررسی بلوک های اختصاصی حفاظت دیفرانسیل در محیط نرم افزار
۳- نحوۀ ترسیم منحنی های دیفرانسیل
۱- معرفی زبان برنامه نویسی DPL و کاربردهای آن
۲- معرفی دستورات پرکاربرد DPL
۳- اضافه کردن تجهیزات حفاظتی مانند رله، فیوز، CT، VT و … با استفاده از دستورات برنامه نویسی
۴- نحوه استفاده از زبان برنامه نویسی DPL جهت انجام تنظیمات رله ها و هماهنگی حفاظتی
در صورتی که دانشپذیر در طول دوره مطلبی را فرا نگرفته و نیاز به مرور مجدد مطالب داشته باشد و یا غیبت موجهی داشته باشد، میتواند در دورههای بعدی به رایگان در همان بخش کلاس شرکت نماید. (مهلت استفاده از گارانتی دورهها به مدت سه سال از تاریخ پایان دوره مورد نظر میباشد). همچنین خواهشمند است، جهت استفاده از گارانتی حتما به بخش تقویم آموزشی در وبسایت موسسه به منظور اطلاع از تاریخ شروع دورهها مراجعه کنید و جهت هماهنگی و شرکت در دوره مد نظرتان با موسسه در تماس باشید. لازم به ذکر است که اولویت با افراد ثبت نام کننده جدید میباشد.
دورههای برگزار شده توسط ما برای تمامی سطوح میباشد. بدين معنی که با توجه به علاقهمندی خود میتوانيد در دورههای مرکز آموزش مهندسی MeM شرکت نماييد.
MeM منعی برای شرکت شما در این دورهها ندارد، اما پیشنهاد میکند در صورت شرکت در دورههای آموزشی یا تحصیلات مرتبط داشته باشید یا سابقه کار مرتبط.
بله بعد از اتمام دوره گواهينامهای با محتوای سرفصلهای گذرانده شده در طول دوره اعطا میگردد.
گواهينامه صادره به دو زبان فارسی و انگلیسی از طرف مرکز آموزش مهندسی MeM صادر میشود.
به شرکت کنندگان در انتهای دوره مدرک رسمی با قابلیت ترجمه و تایید قوه قضائیه و وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، اعطاء مینمایند. می توان این مدرک را یکی از معتبرترین مدارک کشور در حوزه خود دانست و با اطمینان از آن برای ارتقای شغل، استخدام و یا مهاجرت استفاده نمود.
نمي توان قاطعانه گفت که مدارک اين مجموعه مورد تاييد شرکتهای بزرگ است. اما آنچه وجود دارد اين است که اين مجموعه خود برگزار کننده دوره براي اين شرکتها میباشد. ليست تعدادی از اين شرکتها را در بخش مشتريان میتوانيد ببينيد.
بله، مرکز آموزش MeM دوره ي آمادگی آزمون نظام مهندسی برق، آزمون جامع و کلاس رفع اشکال قبل از آزمون را در زمينه آزمون نظام مهندسی برگزار مینمايد.
براي عضويت در خبرنامه سايت کافی است آدرس ايميل خود را وارد بخش عضويت در فوتر نماييد سيستم به صورت خودکار برای شما ايمیلی ارسال میکند، با تاييد آن ايميل عضويت شما فعال میگردد.
شما هم به صورت فردی و هم به صورت شرکتي مي توانيد در دورههای آموزشي MeM شرکت نماييد. جهت شرکت به صورت گروهی کافی است بخش آموزش شرکت شما با ما مکاتبه کرده و درخواست دوره مورد نظر خود را بدهد. ضمنا امکان برگزاری دورهها در محل شرکت شما نيز فراهم است.
براي اطلاع کامل از زمانبندی دورهها مي توانيد آن را از بخش تقويم آموزشی هر فصل مطالعه نماييد. همچنين میتوانيد با عضويت در خبرنامه به صورت اتوماتيک از کليه اخبار جديد از جمله تقويم آموزشی مطلع گرديد.
در حال حاضر زير ساختهای اين امکان در حال ايجاد میباشد تا در آيندهای نزديک امکان برگزاری دورههای آموزشی به صورت آنلاين و مکاتبهای ايجاد گردد.
تمام تلاش مرکز آموزش مهندسی MeM بر آن است که محتوای ارائه شده در جزئيات دورههای خود را به صورت دقيق ارائه دهد. به همین دلیل، در هر دپارتمان فردی متخصص در آن زمينه را به اختيار گرفته شده تا پاسخ گو و بررسی کننده اين موضوع باشند.
در حال حاضر محل برگزاری کلاس ها در دفتر موسسه MeM و دانشگاه تهران است و در صورت برگزاري کلاس به صورت شرکتي محل کلاسها میتواند شرکت مشتريان باشد.
اين مجموعه جهت رفاه مهندسين شاغل در شهرستان ها در حال تهيه آموزشهای از راه دور است که به مرور زمان تهيه و بر روي سايت اطلاع رسانی لازم انجام میگيرد.
با سلام جهت اطلاع از آخرين تقويم دورهها به بخش تقويم آموزشی مراجعه نماييد.
هزینه تقریبی دوره ها در سال ۱۴۰۲ بین ۱۰۰ الی ۲۰۰هزار تومان به ازای هر ساعت آموزش می باشد، جهت اطلاع دقیق از هزينه دورهها با موسسه تماس بگيريد.
در حال حاضر این دورهها تنها در تهران برگزار میگردد، در تلاش هستیم تا نمایندگیهایی در شهرهای دیگر نیز داشته باشیم که در صورت انجام، حتما از طریق خبرنامه به اطلاع خواهد رسید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.