دوره آموزشی اصول نگهداري سردخانه هاي صنعتي و تجاري

خلاصه ای از دوره:

با توجه به شرایط موجود در ایران، از نظر کارایی شرکت های پخش و توزیع و همچنین توسعه فروشگاه های آنلاین، نیاز به انبار بیش از پیش به نظر می رسد. از جمله فضاهای انبارشی که حساسیت بالایی از نگاه کمی و کیفی دارد، می توان به سردخانه ها یا کلدروم ها Cold Room اشاره کرد. در تمامی فضاهای خرده فروشی، تولیدی و بسته بندی مواد غذایی، وجود انبارش سرد ضروری است؛ که گاه این فضای انبارش به شکل یک بخش سرد در سطح فروش ظاهر می شود و گاه سالن های بزرگ زیر صفر و بالای صفر را در بر می گیرد.اهمیت طراحی سردخانه ها از این نظر قابل توجه است که پشتیبانی سطح فروش به میزان کالای ذخیره شده در آن ها و کیفیت نگه داری آن وابسته است.

در دوره آموزشی اصول نگهداري سردخانه هاي صنعتي و تجاري فراگیران با آشنایی کامل بر روش های مختلف سیستم های تبرید و شناخت تجهیزات مکانیکی  تبدیل به یک طراح و یا تکنسین این نوع سردخانه ها شوند.

نوع دوره:

ویژه سازمان ها

مدت برگزاری دوره:

مدت دوره متناسب با نیازهای آموزشی مخاطبین پس از مشاوره ی تخصصی تعیین می گردد.

زمان برگزاری:

زمان برگزاری با توافق و هماهنگی در تاریخ و ساعات معین می گردد.

هدف دوره:

آشنایی فراگیران با روشهای نگهداري سردخانه هاي صنعتي و تجاري

جزئیات سرفصل ها

عنوان جزئیات
مقدمه۱- تاريخچه  و اصول  مقدماتي
آشنايي  با روش هاي  مختلف سيستم هاي  تبريد
شناخت تجهیزات مکانیکی و كاربرد آنها۱- كندانسورها

۲- شيرهاي  فشارشكن

۳- اواپراتور

۴- غیره

 شناخت تجهیزات برقي و ابزاردقيق  درسيستم  هاي  تبريد۱- اجزاء كنترلي در سيستم تبريد و دیگر اجزا

۲- وسايل  حفاظت  وكنترل  دستگاه

روش تزریق گاز و روشهای برفک زدایی و تست فشار آن
روشهاي  كوتاه  و تجربي  جهت  تعيين  ظرفيت  سردخانه
انواع وسايل  انبساطي  وطرزكارآنها
 روشهاي  شارژ دستگاه
اصول و روشهای بازديد دوره ای رعایت نکات ایمنی
 عیب یابی و رفع عیب

ویدیوهای دوره

تجهیزات آموزشی

گالری عکس

همکاران صنعتی دوره

در صورتی که شما در زمینه هایی مانند بازدید از کارخانه، نمونه تجهیزات، کاتالوگ، مدارک کمک آموزشی و … می توانید با ما همکاری داشته باشید، کارشناسان آموزش مشتاقانه منتظر تماس شما هستند.

عنوان  جزئیات مقدمه 1- تاريخچه  و اصول  مقدماتي آشنايي  با روش هاي  مختلف سيستم هاي  تبريد شناخت تجهیزات مکانیکی و كاربرد آنها 1- كندانسورها 2- شيرهاي  فشارشكن 3- اواپراتور 4- غیره  شناخت تجهیزات برقي و ابزاردقيق  درسيستم  هاي  تبريد 1- اجزاء كنترلي در سيستم تبريد و دیگر اجزا 2- وسايل  حفاظت  وكنترل  دستگاه روش تزریق گاز و روشهای برفک زدایی و تست فشار آن روشهاي  كوتاه  و تجربي  جهت  تعيين  ظرفيت  سردخانه انواع وسايل  انبساطي  وطرزكارآنها  روشهاي  شارژ دستگاه اصول و روشهای بازديد دوره ای  رعایت نکات ایمنی  عیب یابی و رفع عیب

User Rating: Be the first one !
User Rating: Be the first one !

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دوره آموزشی اصول نگهداري سردخانه هاي صنعتي و تجاري”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.