دوره آموزشی اصول نگهداري سردخانه هاي صنعتي و تجاري

خلاصه ای از دوره:

با توجه به شرایط موجود در ایران، از نظر کارایی شرکت های پخش و توزیع و همچنین توسعه فروشگاه های آنلاین، نیاز به انبار بیش از پیش به نظر می رسد. از جمله فضاهای انبارشی که حساسیت بالایی از نگاه کمی و کیفی دارد، می توان به سردخانه ها یا کلدروم ها Cold Room اشاره کرد. در تمامی فضاهای خرده فروشی، تولیدی و بسته بندی مواد غذایی، وجود انبارش سرد ضروری است؛ که گاه این فضای انبارش به شکل یک بخش سرد در سطح فروش ظاهر می شود و گاه سالن های بزرگ زیر صفر و بالای صفر را در بر می گیرد.اهمیت طراحی سردخانه ها از این نظر قابل توجه است که پشتیبانی سطح فروش به میزان کالای ذخیره شده در آن ها و کیفیت نگه داری آن وابسته است.

در دوره آموزشی اصول نگهداري سردخانه هاي صنعتي و تجاري فراگیران با آشنایی کامل بر روش های مختلف سیستم های تبرید و شناخت تجهیزات مکانیکی  تبدیل به یک طراح و یا تکنسین این نوع سردخانه ها شوند.

نوع دوره:

ویژه سازمان ها

مدت برگزاری دوره:

مدت دوره متناسب با نیازهای آموزشی مخاطبین پس از مشاوره ی تخصصی تعیین می گردد.

زمان برگزاری:

زمان برگزاری با توافق و هماهنگی در تاریخ و ساعات معین می گردد.

هدف دوره:

آشنایی فراگیران با روشهای نگهداري سردخانه هاي صنعتي و تجاري

جزئیات سرفصل ها

عنوان جزئیات
مقدمه۱- تاريخچه  و اصول  مقدماتي
آشنايي  با روش هاي  مختلف سيستم هاي  تبريد
شناخت تجهیزات مکانیکی و كاربرد آنها۱- كندانسورها

۲- شيرهاي  فشارشكن

۳- اواپراتور

۴- غیره

 شناخت تجهیزات برقي و ابزاردقيق  درسيستم  هاي  تبريد۱- اجزاء كنترلي در سيستم تبريد و دیگر اجزا

۲- وسايل  حفاظت  وكنترل  دستگاه

روش تزریق گاز و روشهای برفک زدایی و تست فشار آن
روشهاي  كوتاه  و تجربي  جهت  تعيين  ظرفيت  سردخانه
انواع وسايل  انبساطي  وطرزكارآنها
 روشهاي  شارژ دستگاه
اصول و روشهای بازديد دوره ای رعایت نکات ایمنی
 عیب یابی و رفع عیب

برای نظر روی ستاره ها کلیک کنید!

میانگین نظرات ۰ / ۵٫ تعداد نظرات: ۰

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

ویدیوهای دوره

برای نظر روی ستاره ها کلیک کنید!

میانگین نظرات ۰ / ۵٫ تعداد نظرات: ۰

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

تجهیزات آموزشی

برای نظر روی ستاره ها کلیک کنید!

میانگین نظرات ۰ / ۵٫ تعداد نظرات: ۰

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

گالری عکس

برای نظر روی ستاره ها کلیک کنید!

میانگین نظرات ۰ / ۵٫ تعداد نظرات: ۰

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

همکاران صنعتی دوره

در صورتی که شما در زمینه هایی مانند بازدید از کارخانه، نمونه تجهیزات، کاتالوگ، مدارک کمک آموزشی و … می توانید با ما همکاری داشته باشید، کارشناسان آموزش مشتاقانه منتظر تماس شما هستند.

برای نظر روی ستاره ها کلیک کنید!

میانگین نظرات ۰ / ۵٫ تعداد نظرات: ۰

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

عنوان  جزئیات مقدمه 1- تاريخچه  و اصول  مقدماتي آشنايي  با روش هاي  مختلف سيستم هاي  تبريد شناخت تجهیزات مکانیکی و كاربرد آنها 1- كندانسورها 2- شيرهاي  فشارشكن 3- اواپراتور 4- غیره  شناخت تجهیزات برقي و ابزاردقيق  درسيستم  هاي  تبريد 1- اجزاء كنترلي در سيستم تبريد و دیگر اجزا 2- وسايل  حفاظت  وكنترل  دستگاه روش تزریق گاز و روشهای برفک زدایی و تست فشار آن روشهاي  كوتاه  و تجربي  جهت  تعيين  ظرفيت  سردخانه انواع وسايل  انبساطي  وطرزكارآنها  روشهاي  شارژ دستگاه اصول و روشهای بازديد دوره ای  رعایت نکات ایمنی  عیب یابی و رفع عیب

User Rating: Be the first one !
User Rating: Be the first one !

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دوره آموزشی اصول نگهداري سردخانه هاي صنعتي و تجاري”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.