دوره آموزشی اصول نگهداري سردخانه هاي صنعتي و تجاري
خلاصه ای از دوره:
با توجه به شرایط موجود در ایران، از نظر کارایی شرکت های پخش و توزیع و همچنین توسعه فروشگاه های آنلاین، نیاز به انبار بیش از پیش به نظر می رسد. از جمله فضاهای انبارشی که حساسیت بالایی از نگاه کمی و کیفی دارد، می توان به سردخانه ها یا کلدروم ها Cold Room اشاره کرد. در تمامی فضاهای خرده فروشی، تولیدی و بسته بندی مواد غذایی، وجود انبارش سرد ضروری است؛ که گاه این فضای انبارش به شکل یک بخش سرد در سطح فروش ظاهر می شود و گاه سالن های بزرگ زیر صفر و بالای صفر را در بر می گیرد.اهمیت طراحی سردخانه ها از این نظر قابل توجه است که پشتیبانی سطح فروش به میزان کالای ذخیره شده در آن ها و کیفیت نگه داری آن وابسته است.
در دوره آموزشی اصول نگهداري سردخانه هاي صنعتي و تجاري فراگیران با آشنایی کامل بر روش های مختلف سیستم های تبرید و شناخت تجهیزات مکانیکی تبدیل به یک طراح و یا تکنسین این نوع سردخانه ها شوند.
نوع دوره: | ویژه سازمان ها |
---|---|
مدت برگزاری دوره: | مدت دوره متناسب با نیازهای آموزشی مخاطبین پس از مشاوره ی تخصصی تعیین می گردد. |
زمان برگزاری: | زمان برگزاری با توافق و هماهنگی در تاریخ و ساعات معین می گردد. |
هدف دوره: | آشنایی فراگیران با روشهای نگهداري سردخانه هاي صنعتي و تجاري |
جزئیات سرفصل ها
عنوان | جزئیات |
مقدمه | ۱- تاريخچه و اصول مقدماتي |
آشنايي با روش هاي مختلف سيستم هاي تبريد | |
شناخت تجهیزات مکانیکی و كاربرد آنها | ۱- كندانسورها ۲- شيرهاي فشارشكن ۳- اواپراتور ۴- غیره |
شناخت تجهیزات برقي و ابزاردقيق درسيستم هاي تبريد | ۱- اجزاء كنترلي در سيستم تبريد و دیگر اجزا ۲- وسايل حفاظت وكنترل دستگاه |
روش تزریق گاز و روشهای برفک زدایی و تست فشار آن | |
روشهاي كوتاه و تجربي جهت تعيين ظرفيت سردخانه | |
انواع وسايل انبساطي وطرزكارآنها | |
روشهاي شارژ دستگاه | |
اصول و روشهای بازديد دوره ای | رعایت نکات ایمنی |
عیب یابی و رفع عیب |
ویدیوهای دوره
تجهیزات آموزشی
گالری عکس
همکاران صنعتی دوره
در صورتی که شما در زمینه هایی مانند بازدید از کارخانه، نمونه تجهیزات، کاتالوگ، مدارک کمک آموزشی و … می توانید با ما همکاری داشته باشید، کارشناسان آموزش مشتاقانه منتظر تماس شما هستند.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.